Persoonlijk en gedegen advies
Al sinds 1991 een vertrouwd adres
Een compleet adviesburo
Vrijblijvend advies? 073 - 5 13 12 00

Over ons

Home > Over ons

Onafhankelijk financieel advies in de omgeving Den Bosch, Rosmalen, Oss en Berlicum? Adviesburo van Uden is je adviesbureau voor hypotheken, verzekeringen en overige financiën! Eerlijk gedegen advies en persoonlijke service met één contactpersoon. We denken graag met je mee. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte bij belangrijke wijzigingen. Al meer dan 30 jaar zijn we je complete adviesbureau.

Persoonlijk en gedegen advies

Al sinds 1991 een vertrouwd adres

Een compleet adviesburo

Familiebedrijf

We zijn een echt familiebedrijf, opgericht in december 1991. Het hypotheek-adviesbureau werd aan huis gestart door de ouders van Diana, Helena en Lee-Roy. Daarna namen zij het over. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar een team van 6 medewerkers en is nog steeds kleinschalig en persoonlijk. In ons kantoor in Rosmalen sturen eigenaren Diana, Helena en Lee-Roy aan, maar werken ook gewoon mee. Alle medewerkers hebben hun eigen expertise. En door de korte lijnen weten we altijd wat er speelt.

Altijd op de hoogte

Je financiën zijn belangrijk. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat je financiële zaken goed geregeld zijn. Veilig en zonder risico’s. Dat begrijpen we en daarbij helpen we je graag. Daarom houden we continu wijzigingen in de gaten. Zijn er belangrijke veranderingen? Dan neemt je persoonlijk adviseur meteen contact met je op. Want het voelt wel zo fijn om op de hoogte te zijn. Adviesburo van Uden is er voor je en daarom ook onze slogan “voor U van Uden”.

Hypotheken

Verzekeringen

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over onze diensten van verzekeren tot hypotheken? Ben je nieuwgierig naar wat er mogelijk is? Ons team van hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs, financiële adviseurs en andere medewerkers helpt je graag. Je kunt altijd contact opnemen met ons kantoor in Rosmalen. Bel gerust!

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang persoonlijk en deskundig advies

Ons bureau in Rosmalen, nabij Oss, Berlicum en Den Bosch, verstrekt meer dan alleen een passende hypotheek. Wij bieden u ook persoonlijk en deskundig advies op maat op het gebied van andere financiële zaken zoals verzekeringen. Wij willen vooral dat alles duidelijk is voor u en dat er geen verwarring kan ontstaan. U kunt uw persoonlijke adviseur altijd contacteren als er vragen zijn. Heeft u interesse in deze service? Neem dan snel contact met ons op. U bereikt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 18.00 uur via 073 – 5 13 12 00. Hopelijk kunnen wij u binnenkort onafhankelijk informeren over de verschillende hypotheken die u kunt afsluiten in de omgeving van Rosmalen.

Neem vrijblijvend contact op

Adviesburo Van Uden