Persoonlijk en gedegen advies
Al sinds 1991 een vertrouwd adres
Een compleet adviesburo
Vrijblijvend advies? 073 - 5 13 12 00

Maak kennis met ons team

Home > Ons team

We zijn een echt familiebedrijf, opgericht in december 1991. Het hypotheek-adviesbureau werd aan huis gestart door de ouders van Diana, Helena en Lee-Roy. Daarna namen zij het over. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar een team van 6 medewerkers en is nog steeds kleinschalig en persoonlijk. In ons kantoor in Rosmalen sturen eigenaren Diana, Helena en Lee-Roy aan, maar werken ook gewoon mee. Alle medewerkers hebben hun eigen expertise. En door de korte lijnen weten we altijd wat er speelt.

Persoonlijk en gedegen advies

Al sinds 1991 een vertrouwd adres

Een compleet adviesburo

Carla van Uden

carlavanuden@vanudengroep.nl

Administratief medewerkster

Carla begon al in 1997 bij Adviesburo van Uden. Ze is op haar 19e vanuit school rechtstreeks bij Adviesburo van Uden gaan werken! Haar collega’s omschrijven Carla als zorgzaam. Carla is altijd als eerste op kantoor en kan zo lekker rustig opstarten. Na het controleren van de mail is het tijd voor een praatje. Ze vindt het contact met haar collega’s erg belangrijk: het samenwerken. En buiten het werk? Dan gaat ze graag wandelen of hardlopen, afspreken met vrienden of lekker uit eten met haar man en kinderen!

‘We werken bij Adviesburo van Uden graag samen, om de hypotheekaanvraag van een klant zo soepel mogelijk te laten verlopen!’

Diana van Oorschot

dianavanoorschot@vanudengroep.nl

Adviseur consumptief krediet en eigenaar

In 1994 startte Diana bij Adviesburo van Uden. Ze heeft de MEAO gedaan en WFT adviseur consumptief krediet. Diana’s werkdag start met een praatje met haar collega’s. Ze is een echte regelaar! Diana doet de gewone en financiële administratie van het bedrijf en ondersteunt de adviseurs. En na haar werk borrelt of dineert ze graag met vrienden of familie. Ook is ze graag buiten: aan het wandelen met de hondjes, in de tuin of aan het tennissen.

‘Ik krijg echt energie van tevreden, blije klanten. Zeker na afwikkeling van een lastig dossier!’

Hans Bakker

hansbakker@vanudengroep.nl

Hypotheekadviseur

Hans werkt sinds 2015 als hypotheekadviseur bij Adviesburo van Uden. Hij begon in 1986 als verzekeringsadviseur voor een grote verzekeringsmaatschappij. Daarna werkte hij als verzekerings- en hypotheekadviseur. Deze zestigplusser krijgt een goed gevoel als hij een moeilijke hypotheekaanvraag goed heeft kunnen afronden. Misschien kom je Hans nog eens tegen als hij met zijn metaaldetector op pad is en op zoek is naar verborgen schatten! Ook gaat hij graag met zijn eigen schat op pad, al fietsend, wandelend of zittend op een terrasje.

‘Ik vind het belangrijk dat klanten een gegeven advies goed begrijpen en ze met een tevreden gevoel de deur uitgaan.’

Helena van Uden

helenavanuden@vanudengroep.nl

Financieel adviseur en eigenaar

Helena werkt sinds 1994 bij Adviesburo van Uden en is financieel adviseur én eigenaar. Ze heeft verschillende vakdiploma’s op zak: adviseur hypotheken, inkomen, vermogen, schade zakelijk en particulier. Naast hypotheken weet Helena ook alles van lijfrente en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en adviseert ze u hier graag over. En ze kan ook nog eens collega Maikel bijspringen bij de schadeverzekeringen. Helena begint haar dag met een kopje thee en vindt het na een werkdag fijn om te wandelen, tennissen, of te borrelen met een hapje en een drankje.

‘Ik krijg veel energie van een tevreden of blije klant. Dat een klant door mijn advies een woning kan kopen of verbouwen binnen een passend en verantwoord budget.’

Maikel van der Zanden

maikelvanderzanden@vanudengroep.nl

Verzekeringsadviseur

In 1997 begon verzekeringsadviseur Maikel aan zijn eerste baan bij Adviesburo van Uden. Maikel heeft de studies MEAO Assurantie B en NIMA A en B gedaan. Ook is hij in het bezit van de vakbekwaamheidsdiploma’s Schade zakelijk en particulier en Inkomen. Hij is bij ons de adviseur die alles kan vertellen over schade- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Maikel wikkelt je schade graag snel én naar tevredenheid af. Je kunt Maikel ook tegenkomen op de camping of als hij zit te genieten van lekker eten en drinken.

‘Ik vind het belangrijk om mensen snel én goed te helpen.’

Lee-Roy van Uden

LvanUden@vanudengroep.nl

Financieel adviseur en eigenaar

Al in 1996 startte Lee-Roy bij het familiebedrijf. Hij heeft de eerste jaren vooral de ICT gedaan en daarna startte hij het kredietbedrijf (een onderdeel van Adviesburo van Uden). Sindsdien geeft hij financieel advies en hypotheekadvies. Lee-Roy is graag op de hoogte van alles en begint zijn dag altijd met een lekker kopje koffie en het bijkletsen met collega’s. Dan neemt hij het nieuws en de actuele veranderingen door. Lee-Roy adviseert graag bij moeilijke(re) verhuurfinancieringen. Het geeft hem energie om aan het einde van een adviestraject samen met de klant terug te kijken op een geslaagd traject waaraan iedereen met plezier heeft meegewerkt. En na het werk? Dan geniet Lee-Roy samen met het gezin van een barbecue en speciaal biertje of stapt hij op zijn fiets of mountainbike.

‘Ik vind het belangrijk dat de woningmarkt voor iedereen bereikbaar is.’

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over onze diensten van verzekeren tot hypotheken? Ben je nieuwgierig naar wat er mogelijk is? Ons team van hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs, financiële adviseurs en andere medewerkers helpt je graag. Je kunt altijd contact opnemen met ons kantoor in Rosmalen. Bel gerust!

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang persoonlijk en deskundig advies

Ons bureau in Rosmalen, nabij Oss, Berlicum en Den Bosch, verstrekt meer dan alleen een passende hypotheek. Wij bieden u ook persoonlijk en deskundig advies op maat op het gebied van andere financiële zaken zoals verzekeringen. Wij willen vooral dat alles duidelijk is voor u en dat er geen verwarring kan ontstaan. U kunt uw persoonlijke adviseur altijd contacteren als er vragen zijn. Heeft u interesse in deze service? Neem dan snel contact met ons op. U bereikt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 18.00 uur via 073 – 5 13 12 00. Hopelijk kunnen wij u binnenkort onafhankelijk informeren over de verschillende hypotheken die u kunt afsluiten in de omgeving van Rosmalen.

Neem vrijblijvend contact op

Adviesburo Van Uden