Persoonlijk en gedegen advies
Al sinds 1991 een vertrouwd adres
Een compleet adviesburo
Vrijblijvend advies? 073 - 5 13 12 00

Lijfrente advies

Home > Lijfrente advies

Zoek je advies over lijfrente of het aanvullen van je pensioen? Een pensioen opbouwen via de werkgever is lang niet meer vanzelfsprekend. En we moeten steeds langer doorwerken. Dat biedt een hoop onzekerheid. Heb je straks wel een onbezorgde oude dag? Het is belangrijk om hier op tijd advies over in te winnen. Het team van Adviesburo van Uden geeft je graag lijfrenteadvies.

Lees meer over lijfrente advies.

Persoonlijk en gedegen advies

Al sinds 1991 een vertrouwd adres

Een compleet adviesburo

Passende oplossing bij pensioentekort

Bij lijfrenteadvies berekenen we wat je nodig hebt voor een goede aanvulling op je AOW of pensioen. Vervolgens bieden we passende oplossingen, fiscaal aantrekkelijk, om een eventueel pensioentekort op te vangen.

Ga je binnenkort met pensioen?

Misschien ga je binnenkort wel met pensioen en heb je hiervoor al kapitaal opgebouwd? We kunnen je dan adviseren hoe je dit kapitaal straks het gunstigst kunt laten uitkeren. We laten je graag zien wat de mogelijkheden voor je kapitaal tijdens je pensioen zijn.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Onze collega’s denken graag met je mee.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang persoonlijk en deskundig advies

Ons bureau in Rosmalen, nabij Oss, Berlicum en Den Bosch, verstrekt meer dan alleen een passende hypotheek. Wij bieden u ook persoonlijk en deskundig advies op maat op het gebied van andere financiële zaken zoals verzekeringen. Wij willen vooral dat alles duidelijk is voor u en dat er geen verwarring kan ontstaan. U kunt uw persoonlijke adviseur altijd contacteren als er vragen zijn. Heeft u interesse in deze service? Neem dan snel contact met ons op. U bereikt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 18.00 uur via 073 – 5 13 12 00. Hopelijk kunnen wij u binnenkort onafhankelijk informeren over de verschillende hypotheken die u kunt afsluiten in de omgeving van Rosmalen.

Neem vrijblijvend contact op

Adviesburo Van Uden